Sunday, March 24, 2013

PANAS!!! PANAS!!! PANAS!!! Anwar Hantar Samseng Pukul Curi Papa Gomo


PANAS!!! PANAS!!! PANAS!!! Anwar Hantar Samseng Pukul Curi Papa Gomo!!!

Anwar: Susah la you…you know I tolak dari Segambut immediate…?

Lelaki: Ada apa kat Segambut?

Anwar: Daripada rumah I lah (ketawa)

Lelaki: Yalah betullah mana boleh percaya. You fikir kalau you in my shoes percaya tak?

Anwar: …Walaupun kadang-kadang I punya twitt banyak masuk

Lelaki: Hah yalah tu la I cakap betul ke you punya twitt…

Gara gara klip video yang Papa Gomo paparkan semalam hari ini datang pencacai upahan PKR main kotor ikut belakang. Bukan main hebat depa ni memang suka ikut pintu belakang. Dasar kaki sodomy.

Apa pun terima kasih pada yang bertanya khabar dan menyokong perjuangan Papa Gomo terutama apabila dipukul curi oleh lelaki bermotosikal sewaktu Gomo turun dari kenderaan tadi di Segambut selepas solat jumaat.

Mujur cedera sikit dikepala dan hanya menerima 5 jahitan sahaja. Umur masih panjang dan selepas ini Gomo akan berjaga jaga dengan lebih berwaspada disamping meminta bantuan rakan rakan lain sewaktu Gomo keluar ke mana mana lokasi.

Apa sekalipun yang berlaku Gomo nothing to lose dalam mendedahkan siapa Anwar Ibrahim bapak segala syaitan yang juga merupakan seorang pengamal homoseksual.

Lawan tetap lawan, kau hantar lah berapa ramai pun Anwar Al Juburi, jangan ingat aku akan berhenti dari mendedahkan kelakuan sumbang kau kaki liwat.

Buat puak pakatan terutama PKR, kalau anak jantan lain kali lawan secara berdepan. Bukan main ikut belakang pukul curi. Bangsat!!!

No comments:

Post a Comment